€ 999,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad

Leica V-Lux ( Typ114)

Merk: Leica

 De nieuwe digitalecompact camera combineert een high-performance objectief, superieure beeldkwaliteit en hogegevoeligheid in een compacte en handige vorm. De Leica DC Vario-Elmarit 9.1-146 mm f/2.8-4 ASPH.super-zoom (16x) biedt een enorm breed spectrum aan mogelijkheden. Van macro tot extreme tele-opnamen en in combinatie met het enorme pakket aan functies, maakt het de Leica V-Lux de idealeallround camera om overal mee naartoe nemen.
Voor reizen, sport of andere activiteiten in de buitenlucht, is de Leica V-Lux gewoon de ideale cameravoor elke situatie. Dankzij het zoombereik van 25 tot 400mm (equivalent in 35mm formaat), zijn hettijdrovend veranderen van objectief en het dragen meer gewicht van extra apparatuur nu een ding vanhet verleden. In elke fotografische situatie is de V-Lux de perfecte reisgenoot. Van groothoek, standaarden tele-opnamen tot macro close-ups tot op een afstand van slechts 3 cm van het onderwerp. Met eeninitiële diafragman van f/2.8 (groothoek) en f/4 (tele), biedt het Leica DC Vario-Elmarit 9.1-146 mm f/2.8-4 ASPH. objectief scherpe en fijn gedetailleerde opnamen. Zelfs van onderwerpen op groteafstand. Ook in ongunstige licht situaties en bij hoge ISO-instellingen, garandeert de grote 1"-sensor vande Leica V-Lux uitzonderlijk heldere en duidelijke foto's en dit, in combinatie met de hogelichtgevoeligheid van de het objectief,  vergroot aanzienlijk de creatieve mogelijkheden van de camera.
Het super snelle autofocussysteem biedt een nog grotere veelzijdigheid, reageert onmiddellijk opveranderingen binnen het beeldkader en maakt het mogelijk om betrouwbaar snelbewegendeonderwerpen vast te leggen, bijvoorbeeld bij sportactiviteiten. Gebruikers kunnen bij het fotograferenook profiteren van het vastleggen van beelden met 12 frames per seconde bij volledige resolutie. Hetleverings packet van de Leica V-Lux (Typ 114) bevat ook een nieuwe video-functie voor bewegendebeelden in 4K High Definition digitaal formaat, met een resolutie vier keer hoger dan full HD.
Het ontwerp van de Leica V-Lux wordt gekenmerkt door een compacte en zeer eenvoudige bediening.De geïntegreerde handgreep houdt de camera stabiel in je hand en door het geringe gewicht kan er ookmakkelijk uit de hand gefotografeerd worden. De diverse camerafuncties zijn overzichtelijk eneenvoudig te gebruiken. Dit laat fotografen meer tijd om zich te concentreren op het beeld dat, dankzijde multi-as roterende-en-tilt functie van het 3"LCD-beeldscherm, ook met gemak kan wordenvastgelegd vanuit vrijwel elke hoek. Alle camera-instellingen worden weergegeven in de geïntegreerde2.4 megapixel, OLED elektronische zoeker én op het LCD-beeldscherm.
De Leica V-Lux heeft naast de NFC (Near Field Communication) functie een geïntegreerde Wi-Fi-moduledie met een smartphone of tablet als afstandsbediening de draadloze overdracht van stilstaandebeelden en video via een WLAN-verbinding mogelijk maakt. De Leica Image Shuttle app is vereist voordeze functie en kan gratis worden gedownload en op iOS-of Android-apparaten worden geïnstalleerd. Daarbij is er een uitgebreid scala aan productaccessoires, tassen en cases beschikbaar voor de Leica V-Lux. 

| Annuleren
Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering