GoPro HERO 6 Black

Merk: GoPro

De GoPro Hero 6 Black is het grote broertje van de Hero 5 Black. De nieuwe actiecamera heeft een betere beeldkwaliteit, een groter dynamische bereik en ook de prestaties bij weinig licht en videostabilisatie zijn verbeterd ten opzichte van de vorige Hero camera's.

De GoPro Hero 6 Black kent dezelfde behuizing als de Hero 5, maar werkt met een nieuwe GP1-beeldprocessor die door de GoPro in samenwerking met het Japanse SocioNext is ontwikkeld. Door de nieuwe processor heeft GoPro de framerates van de actiecamera verdubbeld. De GoPro Hero 6 Black neemt 60 beelden per seconden op met een 4K resolutie. Op 1080p kan de actiecamera 240 beelden per seconden opslaan waardoor je prachtige slowmotion opnames maakt.

De nieuwe actiecamera heeft nu ook ondersteuning voor 5GHz WiFi voor een snellere verbinding. De GoPro Hero 6 Black is waterdicht tot 10 meter diepte en maakt 12-megapixel foto's. Foto's kunnen in RAW formaat opgeslagen worden. Daarnaast maakt de GoPro Hero 6 Black ook HDR opnames.

€ 429,00incl. BTW (21.00%)
Op voorraad
| Annuleren
Laat een reactie/waardering achter
Sterrenwaardering
Bij de aanschaf van al onze fotocamera's, videocamera's en accessoires kunt u gebruik maken van internationale en veilige betalingsmogelijkheden.
Copyright Foto Rembrandt Maastricht © 2010 - 2018
Bekijk de desktop versie